vrijdag 15 oktober 2010

moderating

De blogs loop ik even bij langs om te kijken of het iedereen lukt om wat te posten. Met Salmon in het achterhoofd probeer ik daar dan weer een reactie op te geven, valt voorwaar nog niet mee. Eigenlijk gun ik iedereen wel die ervaring :-) Misschien een idee om per eDing ook een dergelijke taak te laten rouleren? We doen dit tenslotte ook, deels, om ervaring op te doen met het begeleiden van online leerprocessen. Wie stemt voor?

5 opmerkingen:

  1. Ik stem voor.
    By the way, ik denk dat je de tijdsweergave bij je posts nog even moet aanpassen. Sandra heeft in een van haar posts uitgelegd hoe je dat moet doen ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. En nog vergeten te zeggen ... wat heb jij hard zitten werken aan je blog! Een hele nieuwe skin, een poll, politiek- en onderwijsnieuws, bij iedereen een reactie geplaatst (geloof ik). Complimenten econcierge!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. leuk dat je het ziet. Ja, ik heb er wat aan zitten schaven, is goed te doen. Heb net de tijd aangepast met de tip van Sandra, Thx both.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Peter, je blog lay-out nodigt mij uit om weer aan de lay-out van mijn blog te werken. Wat een mogelijkheden!

    Je idee van rouleren vind ik op zich een goeie, maar is dat niet afhankelijk van de kunde/kennis over het e-ding?

    Dinsdag 19/10 niet bij de plenaire zitting. Ik heb nog een vraag uitstaan over het plaatsen van linken. Zie blog Nancy http://nanc-e-dingen.blogspot.com/2010/10/voor-het-eerst.html#comments
    Misschien iets om plenair te bespreken?

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ben er ondertussen achter dat je een bericht in een html-versie kunt zetten, zodat je b.v. linken in een nieuw venster kunt laten openen. Maar in een reactie zie ik die mogelijkheid zo snel niet. Of is er toch nog een andere handige toepassing?

    BeantwoordenVerwijderen